Snart klart for billettslipp

Torsdag 6. oktober kan du sikre deg billetter til verdens beste skiskytterfest 17. – 19. mars. Opplev verdenseliten i skiskyting fra orkesterplass eller fra de stemningsfulle skogsområdene i Holmenkollen når verdenscupavslutningen går av stabelen.

– Vi gleder oss stort til vinteren og ser frem til å invitere publikum. utøvere og frivillige opp til skifest i Kollen 17. – 19. mars, sier daglig leder Kristin Vestgren Sæterøy.

Se program 

I år som i fjor blir billettene delt inn i dagspass – enten med tribuneplass eller arenaplass. Vi fortsetter med tribunen på VM-haugen. Det vil si at du  kan oppleve spenningen fra tre ulike tribuner: Nord, Syd eller VM-haugen.

Arenaområdene er som vanlig Kapellskogen med barneaktiviteter, VM-knollen og områdene utenfor tribunen på VM-haugen. Alle billetter gir deg tilgang til en spennende handlegate med mye aktiviteter og utsalg.

Billetter 

I år får afterski en egen billett lørdag 18. mars. Denne blir tilgjengelig som tilvalg etter at du har kjøpt en ordinær billett (tribune/arena) til lørdag 18. mars. Afterski får aldersgrense 21 år og starter klokken 16.00 lørdag 18. mars.

Det blir mye godt å kjøpe å spise, drikke og oppleve under Skiskytterfesten 17. – 19. mars

Se arenakart her!